Monday, March 31, 2014

Sunday, March 30, 2014

Üleskutse!

Plaanis on korraldada kunstide nädala raames isetegevuskontsert, kus saaksid üles astuda iga klassi  õpilased, kes käivad muusikakoolis, õpivad mõnd vahvat pilli, osalevad laulu-või tantsustuudios, tantsivad peotantsu või balletti, rahvatantsu. 

Ühtlasi on see kontsert konkurss, mille tublimad pääsevad esinema kooli kevadpeole ja juubeliüritusele. Plaanis on žüriisse kaasata ka väliseksperte väljaspool meie kooli. 

Lisaks  muusikaga tegelejatele võib üles astuda põnevate pallitrikkidega (korvpallurid, jalgpallurid) jne. Mõelge  kodus, kes sooviksid esineda ja millise etteastega. Andke mulle teada hiljemalt neljapäevaks!



Tuesday, March 25, 2014

Edastan muusikaõpetaja teate!

Tere! Teatan, et mudilaskoori teine proov ja ühtlasi ettelaulmine on 6. mai kell 13.00, kus enne tähtsat momenti veel 2tunnine proov. Kuna laupäevane proov oli suht kurvastav, kuigi effektiivne (kohal 9 last 21st), tuleb kaks kohustuslikku lisaproovi 6. ja 20.aprillil. Need on pühapäevad ja kohustuslikud. Tervitades Liisi

Neljapäevane tunniplaan

Neljapäeval, 27.aprillil on tunniplaan järgmine: Kehaline kasvatus Kehaline kasvatus (Tunnid võimlas. Harjutate 11.aprillil toimuvateks rahvastepalli võistlusteks) Matemaatika Inglise keel Muusikaõpetus

Monday, March 24, 2014

Loo uus liiklusmärk!

Ürituse Ideede laat 2014 raames kuulutab Maanteeamet välja ideekonkursi uue liiklusmärgi loomiseks. Kui teil on mõnikord liikluses tulnud ette situatsioone, kus jääb vajaka olemasolevast liikluskorraldusest või on lihtsalt lahe mõte, milline võiks olla uus liiklusmärk, siis on just nüüd see koht, kuhu lihtsalt peate oma ideekavandi saatma. Konkursil saavad osaleda kõik Lääne-Virumaa põhikoolide õpilased. Oma idee võib esitada nii kooli õpilaste grupp kui ka iga õpilane eraldi. Konkursil osalemiseks saatke meile: - uue liiklusmärgi nimi - uue liiklusmärgi kirjeldus vabas vormis, mis eesmärki teie liiklusmärk täidab ja miks see on vajalik, mida teha keelab või lubab või mille eest hoiatab mida/keda reguleerib, millal jne - uue liiklusmärgi pilt/kujundus. Märk võib olla käsitsi joonistatud ning arvutisse skanneeritud või arvutis kujundatud - autori nimi (nimed), kooli nimi ja autori kontaktandmed. Oma liiklusmärgi ideekavand tuleb meile saata hiljemalt 10. aprill 2014 aadressil diana.okas@mnt.ee. Lisainfo telefonil 5667 1000. 16.04 Ideede laadale paneme üles näituse kõikidest laekunud liiklusmärkidest ning anname seal parima uue liiklusmärgi loojale(tele) auhinna.

Sunday, March 23, 2014

Viimane veerand

Viimane veerend hakkab peagi pihta. Too kooli tagasi sisejalanõud. Ootan allkirjastatud tunnistusi.
Huvijuht Evelin ootab ettepanekuid 01.aprilli, naljapäeva  kohta. Meie peame selle nädala jooksul paika panema lõpuekskursiooni.
Tunniplaan on sama mis eelmiselgi veerandil.

Eelinfo: 
  • neljapäeval, 27.03 olen lõputöö asjus Tartus
  • reedel, 04.04 3.tund tutvustab Marko Torm (Õöjooksu algataja) uut üritustesarja "Südasuve tegija 2014"
  • neljapäeval, 10.04 veedame päeva Tallinnas. Pakett sisaldab: haridusprogrammi Maarjamäe lossis, haridusprogrammi  Rannarahva Muuseumis, transporti Rakvere-Tallinn-Rakvere. Paketi hind on  11 eurot.
  • esmaspäeval, 28.04 kell 13.00 vaatame Rakvere Taetris Endla teatri etendust "Hiired pööningul". Pilet 10 eurot. (Välja pean ostma 14.04)
  • 05. - 09.05 on reaalainete ja keskkonna nädal. Selle raames toimub Tammiku koristamine, taaskasutatavatest asjadest eseme loomine, Rakvere Reaalgümnaasiumi teadusteatri etendus (pilet 1 euro) Patareide kogumise võistlus klasside arvestuses ja individuaalses arvestuses. Alusta juba varakult!
  • 13.05  koondtöö eesti keeles
  • 20.05 koondtöö matemaatikas
  • 21.05 kevadpidu, õpilastööde näitus
  • 05.06 viimane koolipäev


Friday, March 14, 2014

Viimane koolipäev

Täna lõpetasime kolmanda veerandi. Päev algas suurepärase kontserdiga. Esinema oli kutsutud vaskpuhkpillide ansambel "Brassical". Etteastet näed siit 45minutiline kontsert möödus lenneldes. Sai naeru, rõõmupisarate ja plaksutamisega aktiivsetele rütmidele kaasa elada. Super kontsert!! Kohalolijatest ei kahetsenud keegi.
Pidulikul aktusel anti üle parimatele pranglijatele tänukirjad ja väike kommikarp. Meie klassi kolmik on järgmine: I koht Karl, II koht Martin K. ja III koht Andris Marten. Teised said mälestuseks kleepsu "Tubli pranglija".
Aktuse lõppedes kutsuti lavale need õpilased, kellel tunnistusel kuni kolm nelja ja käitumine eeskujulik või hea (direktori käskkirja saajad). Lava ette said rohkemate neljadega ja viitega õpilased. Meie klass oli sel veerandil kõvasti pingutanud- kellelgi ei olnud tunnistusel kahte. Väga tublid!
Lisaks aktiivsele õppetööle käisime III veerandi jooksul ka majast väljas: Oandu looduskeskuses programm "Puud ja inimesed", muuseumitund "Saame sõpradeks", sõbrapäev bowlingus, Tallinna lennusadamas ja Suurgildihoones. Võtsime osa Presidendi joonistusvõistlusest "Meie Eesti head asjad". Parimaid tunnustati presidendi tänukirjaga. Saime tänukirja ja väikesed meened osalemise eest "Küünlaümbriste jahis". Matemaatika olümpiaadil saavutas Karl 4.koha maakonnas.

Aitäh, et osalesite aktiivselt arenguvestlustel!
Avatud tunde korraldame ka järgmisel veerandil. Olge julgemad tulema!

Saturday, March 8, 2014

Viimane koolinädal

Ongi saabunud viimane koolinädal. Pikk ja pime suusaveerand on otsa saamas. Reedel saate kätte oma järjekordse "palga". Siis järgneb nädalane väljateenitud puhkus.
Esmaspäev on tavaline koolipäev- tunnid vastavalt tunniplaanile. Tähistame sünnipäeva. Teisipäeval kunstiõpetuse tundi ei toimu. Selle tunni ajal oleme huitoas ja kohtume swamiga (täpsem info varasemas postituses). Sellele kohtumisele on oodataud ka vanemad. Üritus algab 11.25. Vanemad võivad tulla juba 11.00 kohale.
Kolmapäevaks tuleb esitada tööõpetuse võlgnevused!! Neljapäeval on paljud tüdrukud mudilaskooriga majast väljas. Gümnaasiumis algab kell 10.00 eel seisva laulupeo ühisproov, mis kestab 12.30ni. Reedene tunniplaan on järgmine: töö- ja tehnoloogiaõpetus/õpiabi, kontsert (info varasemas bloggis, pilet 2 eurot), kehaline kasvatus, aktus, klassijuhataja tund-tunnistuste kättesaamine.
Vaheajale minnes tuleb kaasa võtta vahetusjalanõud. Sahtel tuleb korda saada! Suusad ei jää koolimajja järgmist suusaveerandit ootama- vii koju!!!

Thursday, March 6, 2014

PÕNEV PAKKUMINE!


 OTSITAKSE OSATÄITJAID EESTI UUDE LASTEFILMI "SUPILINNA SALASELTS"!

Filmitootja Nafta Films otsib pea- ja kõrvaltegelasi uude seiklusfilmi "Supilinna Salaselts", mille võtted algavad juba sel suvel 2014!!

 “Supilinna salaselts” on lugu neljast julgest ja nutikast lapsest – kahest tüdrukust ja poisist, kes ei kohku tagasi ühegi seikluse ees, kui nende kodulinna Tartut  kõige ootamatul ja veidramal moel rünnatakse. See on lugu sõprusest, nutikusest ja vaprusest, aga ka sellest, mis juhtub siis, kui lapsed ootamatult oma vanemate eest seisma peavad. Filmi süžee on adapteeritud Tartu kirjaniku Mika Keräneni populaarsest lasteraamatute sarjast.
Meie vahva castingu-meeskond rändab nüüd peagi Eestimaa suuremates linnades ringi ja korraldab castinguid:
17-20.märts - Tartu
21-24.märts - Tallinn 
25-26.märts - Pärnu
27-28.märts - Viljandi
29-30.märts - Rakvere

Kui Sa oled 8- 13 aastane poiss või tüdruk ja Sulle meeldib lahendada suuri saladusi, siis registreeri end castingule meie veebilehel: www.salaselts.ee sobivasse linna osatäitjate valimise eelvooru!

Teisalt otsime filmi ka osatäitjaid vanuses 25- 60 aastat!

Lisaküsimuste korral kontakteeruge julgelt meie castingu administraatoritega: Anniga 58874933 või Heliga 58874459
Kohtumiseni juba castingul!

Wednesday, March 5, 2014

Meeldetuletus!

Tuletan meelde, et reedel, 14.03, veerandi viimasel päeval on koolis vaskpuhkpillide kontsert. Pileti hind on 2 eurot. Kontset toimub teise tunni ajal.

Kohtumine SWAMIJI JYOTIRMAYA'GA.


Teisipäeval, 11.märtsil on meil harukordne võimalus kohtuda SWAMIJI JYOTIRMAYA'GA, kes on Sri Sri Ravi Shankari üks esindajatest. Sri Sri Ravi Shankar on ülemaailmse humanitaarharidusliku organisatsiooni Art of Living asutaja.
Meie kooli saabub ta kell 11.00. Kallid vanemad, ka teil on võimalus temaga kohtuda- rääkida.Ootame ka teid teisipäeval, kell 11.00 koolimajja, huvituppa.
Kohal on ka Art of Livingu Eesti esindajad, kes oma tegemisi lähemalt tutvustavad. Tõlgiks on kohaliku Mahekaupluse omanik Katri Kaldaru, kes tema külaskäiku meile ka vahendab. 

Kohtumiseni teispäeval!