Monday, September 29, 2014

Vesi meie igapäeva elus

Homme (30.septembril) osaleme Keskkonnaameti programmis "Vesi meie igapäeva elus". Programm kestab kolm esimest tundi, seoses sellega jäävad ära ka kehalise kasvatuse tunnid. Hommikut alustame kell 8.30, koguneme koolis, paneme koolikotid loodusõpetuse klassi ja liigume jalutades AS Rakvere Vesi veepuhastusjaama Linnuriigis. Sealne programm kestab umbes tund aega (algusaeg kell 9.00) Seejärel liigume bussiga (buss on tellitud) reoveepuhastusjaama, mis asub Tõrremäel. Tagasi kooli jõuame orienteeruvalt kell 11.15 (söömine on sel päeval pärast neljandat tundi) ja jätkuvad õppetunnid!

Thursday, September 25, 2014

Teade

Homme 26. septembril jääb ära esimene tund (informaatika) Tulete kooli teiseks tunniks! Õpiabi jääb ka homme ära!

Sunday, September 21, 2014

TEATED

Kooli suur juubelipidu toimub 18.oktoobril. Sellega seoses on kõigil põhikooli 
õpilastel ülesandeks valmistada üks ese  ÕNNELOOSI jaoks.Iga laps valmistab ühe eseme ( hea kui kaasaksite ka oma vanemaid). Tore oleks, kui sellel esemel oleks kasutatud meie kooli sümboolikat või arvu 105. Too oma ese kooli, klassiijuhataja kätte hiljemalt 13. oktoobriks. Kes ideedega hätta jääb, saab minu käest abi ja nõu küsida. Taaskasutusringis käivatel tüdrukutel on võimalik see ese valmis teha ringitunnis!

10.11 läheme Nukuteatrisse vaatama etendust  "Canterville lossi vaim". Pärast seda läheme vanalinna ekskursioonile uurima Tallinna kummitavaid maju. Pärast ekskursiooni  külastame  tervishoiumuuseumi. Teatripilet maksab 8€, ekskursioon vanalinnas 2€, sõit 7€, muuseumi pileti hind selgub varsti. Teatripileti raha (8€)  too minu kätte hiljemalt 15. oktoobriks. Bussisõidu, muuseumi ja vanalinnaekskursiooni raha võid tuua hiljem. 

Kardo sünnipäev

Eile 20.septembril oli sünnipäev Kardol.
PALJU ÕNNE!!!

Thursday, September 18, 2014

Pildid

Täna saime kätte oma koolipildid. Vali välja need koolipildid, mis Sulle meeldivad ja mida soovid osta. Raha ostetud piltide eest pane ümbrikusse siis, kui sul puudub panka maksmise võimalus. Tasumisel panga kaudu märgi maksekorraldusele saatelehel olev kohustuslik muutuv viitenumber. Need pildid mida, Sa osta ei soovi pane ümbrikusse tagasi ja too klassijuhataja kätte (jälgi, et ümbriku taga olev andmete koht oleks täidetud). Kes ei andnud mulle ära kontrolllehte (ümbriku sees olev rebitav osa)toob selle hiljemalt homme 19.08.2014! Lisapilte saab tellida aadressilt www.pildikompanii.ee Kogu info on olemas ka sinu ümbrikul, mille täna said!

Spordipäev


Olen uhke, et 5.klassi õpilased olid väga aktiivsed spordipäeval osalejad. Kõik olid kohal ja andsid endast parima. Spordipäeva tulemused tehakse teatavaks ja autasustamine toimub esmaspäeval 22.09 pärast 6.tundi! 







Koolikapid

Kooli on kohale jõudnud kaua oodatud koolikapid. Enamus on oma võtmed juba kätte saanud ja kasutavad tellitud kappe aktiivselt. Kes veel võtmeid ei ole saanud, ei pea üldse muret tundma, need kes hiljem tellisid, nende võtmed jõuavad kooli ka hiljem. Ja kes on nüüdseks otsustanud, et soovivad siiski omale kappi, siis neid saab tellida siit http://blondrent.ee/index.php?menuID=249&ids=249
HEAD KASUTAMIST!

Wednesday, September 3, 2014

Lastevanemate koosolek

Lastevanemate koosolek toimub 11. septembril algusega kell 17.30. Alustame koosolekut loodusainete klassis (uues majaosas, II korrusel, kantseleist edasi inglise keele klassi vastas). Alguses räägime  kõigest, mis puudutab ainult 5.klassi. Kell 18.00 algab üldkoosolek. Üldkoosolekul tutvustatakse ka Rakvere Põhikoolis toimuma hakkavaid ringe.Kohal on ringijuhid. Seejärel tutvustavad aineõpetajad nõudeid ja hindamise põhimõtteid oma ainetes.
Kohtumiseni! 

Pildistamine

Klassipiltide tegemine toimib 10. septembril! Soovijatel on võimalik teha ka portreepilte, sõbrapilte. Homme saate tunnis ka infolehed!

Rakvere Põhikool 105

Reedel, 5. septembril saab meie armas kool juba 105 aastaseks. Selle auks teeme me terve kooliga ühe suure küpsisetordi. Igal klassil oli vaja tuua teatud hulk küpsiseid (meie klassil 12 pakki) ja kuna õpetaja Piretil oli eelmisest aastast järele jäänud veidi klassiraha, siis ostsin meie klassi küpsised juba ära. Reedel peale 2. tundi lähevad meie klassist neli esindajat küpsisetorti laduma.