Thursday, January 29, 2015

Küünlaümbriste jaht

Küünlaümbriseid saate tuua veel järgmisel nädalal kui õpetaja tagasi koolis on. Palun lugege need juba kodus üle!


Teade

Homne parandamine 6. tunni ajal (viimase loodusõpetuse kontrolltöö) lükkub edasi järgmisesse nädalasse, kuna õpetaja laps jäi haigeks.

Wednesday, January 28, 2015

Asendus

Esmaspäeval (2. veebruaril) on kunstiõpetuse tunnid asendatud muusikaga! Õppevahendid kaasa!

Tuesday, January 27, 2015

Lumelinn

RAKVERE LUMELINN 2015
„Muusika-aasta 2015“

RANK (Rakvere Avatud Noortekeskus) kutsub kõiki huvilisi lumelinna ehitama! Kuna 2015. aasta on muusikale pühendatud aasta, siis on otsustasime võtta lumelinna teemaks „Muusika-aasta 2015“. Lumest võib luua kõike, mis on muusikaga kuidagi seotud!
Lumelinna ehitatakse sel aastal 17. veebruaril 2015 algusega kell 14:00 Rakvere Vabaduse pargis (L. Koidula tn 12a).
Lumelinna ehitamisest on oodatud osa võtma kõik huvilised. Osalemissoovi korral tuleb oma meeskond kindlasti registreerida. Selleks tuleb endast märku anda kas:
·         telefonil +372 32 41 755
·         meiliaadressil rakverenoortekeskus@gamil.com
Kindlasti peab registreerimisel välja tooma oma grupi nime, grupi suuruse, sealjuures ka grupi liikmete nimed ning idee lühikirjelduse. Palume registreeruda võimalikult vara! Meeskondade registreerimine lumelinna ehitamiseks on avatud kuni 12. veebruarini 2013. Vajalikud tarvikud lumelinna ehitamiseks palume igal meeskonnal vastavalt oma vajadustele ise varuda ning kaasa võtta. Korraldajad varustavad lumelinna ehitajad vee ning ämbritega.
Lisainfot lumelinna ehitamise kohta saab meiliaadressilt rakverenoortekeskus@gmail.com ja telefonilt +372 32 41 755.

Viimane päev tuua ära oma küünlaümbrised on reede 30.01.2015

Wednesday, January 21, 2015

Lumememmed

Kui eelmises ringitunnis taaskasutasime munakoori, siis seekord said uue elu vanad munakarbid. Siin nad siis on...meie lumememmed :)


Monday, January 19, 2015

Õppeekskursioon Tartusse

19. veebruaril sõidame klassiga õppeekskursioonile Tartusse. Külastame AHHAA keskust. Vaatame dinosauruseid ja osaleme töötoas. Külastame ka kino ja läheme vaatama filmi "Paddingtoni" seiklused. http://www.cinamon.ee/Event/2151/
Ekskursioon läheb kokku maksma 26 eurot (8+2 eurot AHHAA keskus, 3 eurot kino ja bussisõit 13 eurot). Kellel võimalik võib juba ekskursiooni raha tuua klassijuhataja kätte!

Sunday, January 18, 2015

Teade muusikaõpetaja Airelt!

Muusikaõpetaja Aire Aros pakub 5. klassile pileteid 13. veebruariks Estonia teatrisse ja teatri-, muusikamuuseumisse. Väljasõit on huvitav ning õppekavast lähtuv. Kahjuks aga meie koolisüsteemis siiski  lapsevanemate tasuda.

Kes ees, see mees!
Kõigile ei jätku. Soovist teata kiiresti õp. Küllile või õp. Airele
Väljasõit 10.00

Aken ooperi- ja balletimaailma

Teatriseiklus ooperi- ja balletisolistide, koori ja orkestriga

Ettekandele tulevad parimad palad ooperi- ja balletirepertuaarist ning räägitakse põnevaid lugusid, millele on saateks parajal määral tossu, välku ja müristamist. Kes meist ei tahaks teada, kuidas balletitantsija varvastel seisab ning kas ooperilaulja teeb kiirabiautost valjemat häält? Tunni jooksul saad osa kõigest, mida pakub suur muusikateater – sinu ees on parimad tantsijad, lauljad, koor ja orkester.
Pilet 8 eur
Teatri ja muusikamuuseumis saame vaadata

Püsiekspositsiooni „Muusikainstrumente läbi mitme sajandi”


2 eur
Ning kuulata

Mehaanilisi muusikainstrumente


7 eur
Sõit 5 eur
Kogu päeva maksumus 22 eur



Wednesday, January 14, 2015

KARL-ERIK TAUKARI kontsert

15.aprillil kell 13:00 kooli saalis. Kontsert kogu kooliperele. Pilet 2.-


Üritus roomajatest


Kasvatan ligikaudu 20 aastat mitmesuguseid, maailmas suurt populaarsust võitnud roomajaliike (erinevaid sisalikke ja madusid). Vahel käin muu töö kõrval neist ka rääkimas. Enamasti on mul madusid-sisalikke kaasas ühtekokku 5-6 liiki. Räägin nende loomade elust looduses ja tutvustan kaasavõetud roomajaliike.

Toomas Pranstibel tuleb meile külla oma roomajaid tutvustama. 

11.veebruaril  4. tunni ajal.

Hind õpilase kohta 2 eur. Kes osaleda ei soovi, on tunnis :) Kes soovib osaleda, võib raha tuua juba klassijuhataja kätte!



Homme(15. jaanuaril) jäävad ära tüdrukute tööõpetuse tunnid!

Monday, January 12, 2015

Söökla menüü

http://rakverepk.ee/kool-s%C3%B6%C3%B6kla-men%C3%BC%C3%BC

Peotantsu ring

Meie kooli 7. klassi õpilane Jan soovib koos oma tantsupartneri Annikaga hakata meie koolis juhendama 3.-9. klasside peotantsu ringi. Maksimaalne osalejate arv on 30. Tunnid hakkaksid toimuma esmaspäeviti 7.tunni ajal saalis (hilisemal kokkuleppel ka reedeti). Esimene tund toimub 19. jaanuaril. Kõikidel soovijatel tuleb ennast selle nädala jooksul huvijuhi juures registreerida. Kes ees, see mees :)



Vihikukaane konkurss

Osalesime oma klassiga Rimi koolivihiku  kujunduskonkursil "Minu uus vihik. Mõned näited valminud töödest.


Taaskasutusring 07.01.2015


Tuesday, January 6, 2015


Soome lahe näitus



Uus aasta algas Rakvere Põhikoolis uue põneva näitusega "Soome lahe aasta 2014", mis jääb koolimaja saali selle nädala lõpuni 


Monday, January 5, 2015

Suusatamine

Kätte on jõudnud kauaoodatud suusatunnid.
Õpetaja Märdi teadaanne 5.klassi poistele!

Homme, teisipäeval (06.01) toimub suusatund Palermos 1.-2. tunni ajal. Riietumine kooli riietusruumides või Rahu hallis. Suusad kaasa! Kogunemine Palermo "liivaaugus" kell 08:30 ja tund kestab kuni kella 09:30-ni! Hiljem on võimalik pesta ja kes elab lähedal ka kodus riided vahetada.

Homne tüdrukute tund toimub Rahu hallis