Friday, February 27, 2015

Arenguvestlused

Alates märtsist alustame arenguvestlustega. Selleks on vaja, et õpilased ja vanemad oleks e-kooli kasutajad. Nii õpilastele kui vanematele tuleb eraldi küsitlus, mis tuleb enne arenguvestlust ära täita, ka kutse tuleb läbi e-kooli. Kui olete endale loetelust sobiva aja valinud, siis tuleb see kinnitada. Kohtumiseni! :)

Õpilased, kes õppisid II trimestril hinnetele "4" ja "5". Väga tublid!


Wednesday, February 25, 2015

Helkurite kontroll

Kuigi päevavalgust tuleb muudkui juurde, ei saa helkuri kandmisest veel loobuda, sest uduseid ja sombuseid päevi jagub veel tükiks ajaks. Nii olidki meie kooli noorsoopolitseinik Sigrit Hang ja Lõvi Leo täna hommikul helkurite olemasolu kontrollimas. Olge nähtavad!


Friday, February 20, 2015

Teated

Esmaspäeval 23. veebruaril on 3 õppetundi ja seejärel aktus. Selga PIDULIK RIIETUS! Söömine on pärast teist tundi! 24. veebruaril koguneme kell 11:50 Ausambamäel, et asetada Eesti Vabariigi sünnipäeval küünlad Vabadussõjas langenutele. Keda sõjatehnika rohkem huvitab võib juba homme kell 11:00 minna Ausambamäele, kus toimub pidulik lipuannetamine tagalapataljonile.  Annetamistseremoonia Ausambamäel on avatud kõigile huvilistele, peale rivistust pakutakse pealtvaatajatele Rakvere Spordikeskuse parklas sõdurisuppi ning näidatakse tagalapataljoni tehnikat ja relvastust. Nii saavad inimesed muuhulgas tutvuda üksuse relvastusse kuuluva 12,7mm kaliibriga raskekuulipildujaga “Browning” ning 84mm tankitõrje granaadiheitjaga “Carl Gustav”. Tehnikast väärib eraldi märkimist spetsiaalselt kuni 60-tonnise tanki transportimiseks mõeldud rasketreiler Mercedes-Benz 2648S Het ja 11,8 tonni kütust mahutav moodne tankurauto. Lipp annetatakse tagalapataljonile Rakvere linna poolt, 1. jalaväebrigaad sai omale lipu eelmise aasta 30. mail Tallinna linnalt.

Teisipäeval toimuva Eesti Vabariik 97 aastapäeva ürituste kava Rakvere linnas.


Projekt "1000 sõpra"

Osaleme Räpina aianduskooli poolt korraldatud projektis "1000 sõpra",  mille eesmärk on paljundada suhkrulehe ja sidrunmelissi taimi, muuta seeläbi elu magusaks. Lisainfot saab http://www.1000sopra.aianduskool.ee/et Igal nädalal hakkame nädala küsimustele vastust leidma, seniks võite lugeda antud leheküljelt nende taimede kohta!




Wednesday, February 18, 2015

Homne ekskursioon

Sõidame hommikul kell 8:00 Tartusse, ole kohal natuke enne kaheksat, et saaksid klassist  võtta piruka ja vee ja anda allkirja ekskursiooni lehele! Kell 10:00 läheme AHHAA keskusesse ja külastame seal näitust dinosaurustest, kell 11:00 osaleme sealsamas keskuses töötoas "Silm". Kell 12:00  kuni 13:00 on vaba aeg, võite käia, kas kaubanduskeskuses või söömas ( kõik need kohad jäävad kinokeskuse Cinamon ja Ahhaa keskuse vahetusse lähedusse). Kell 13:15 algab kino "Paddingtoni seiklused" Kell 15:30 alustame tagasisõitu Rakverre! Kes tahab võtab kaasa midagi söömiseks, päev on pikk, arvestage sellega. Koolist saame kaasa vee ja saiakese! Bussi ei tohi kaasa võtta krõpse ja rasvaseid, väga spetsiifilise lõhnaga toite(võivad osadel südame pahaks ajada). Kellel kipub bussis süda pahaks minema, võtab kaasa ka kilekoti ja salvrätikuid( varun mõned ka endale kaasa).Kui tahad Tartust midagi osta, siis võta kaasa ka natuke taskuraha! Kohtume homme hommikul! :)

Lumelinna ehitamas

Eile oli üks äärmiselt tegus päev. Lisaks sellele, et hommikul lustisime Palermos, siis peale lõunat läksime kahe meeskonnaga lumelinna ehitama. Kõik, kes kaasa lõid, olid äärmiselt tublid! Poiste võistkond sai eriauhinna põnevaima idee eest ja tüdrukute võistkond praktilisema teose eest! Olen teie üle väga uhke!












Pilte vastlapäevast

Olite kõik väga tublid! Saavutasime vastlapäeva võistlustel (5.- 9.klass) auväärse II koha!



Pilte sõbrapäevast


Monday, February 16, 2015

MEELDETULETUS!

Tuletan meelde, et järgmisel nädalal pannakse välja II trimestri hinded! Viimane võimalus hinded parandada ja töid järele teha on selle nädala jooksul! Kasutage seda võimalust!!!

Sunday, February 15, 2015

Vastlapäeva tegemised

Teisipäeval on vastlapäev ja meie koolis tähistame seda järgmiselt: hommikul on 3 esimest tundi, pärast seda liigume Palermosse vastlapäeva tähistama. Selleks on vaja, et kõigil oleks kaasas suusad ja klassi peale üks kelk! Kui vahvad võistlused on peetud, sööme sealsamas värskes õhus hernesuppi ja vastlakukleid. Kella kaheks liigume lumelinna ehitama.Lumelinna ehitatakse sel aastal 17. veebruaril 2015 algusega kell 14:00 Rakvere Vabaduse pargis (L. Koidula tn 12a).Vajalikud tarvikud lumelinna ehitamiseks palume igal meeskonnal vastavalt oma vajadustele ise varuda ning kaasa võtta. Korraldajad varustavad lumelinna ehitajad vee ning ämbritega.


Prügivahetund

Neljapäeval (12.02) oli meil külas Sirje Ott, kes rääkis kuidas maailm prügist puhtaks saaks! :)

Lisainfot saate lugeda siit http://www.teemeara.ee/prygivahetund/opilasele



Saturday, February 14, 2015

Inglise keele päev

26. veebruaril on koolis inglise keele päev. 25. veebruaril tuleks selga panna pusad-särgid, millel peal ingliskeelne tekst või sõnum. Spetsiaalne töörühm kogub need sõnumid kokku ja  nendest tehakse saali näitus "Missugust sõnumit kannavad meie riided?". :)



Küünlaümbriste jaht on lõppenud :)

Tänu meie klassile on nüüd looduses 13 349 küünlaümbrist vähem! Aitäh kõigile, kes vaevaks võtsid ja neid kogusid! Meie klassi esikolmik on:

1. Sigrit 4166 tk.
2. Martin K. 3021 tk.
3. Mait 2625 tk.

Osaleme kindlasti ka järgmisel aastal sellel võistlusel, nii et võite juba vaikselt hakata uusi küünlaümbriseid koguma :)



Teade

Lugupeetud lapsevanemad-teade teile! Neljapäevasele ekskursioonile on bussis vabu kohti, ootan aktiivselt osalema! Tasuma peaksite vaid Ahhaa keskuse pileti ja kinopileti (kokku 10,10) Info telefonil 5286790 :)

Sõbrapäeva tähistamine koolis

Tähistame tänast sõbrapäeva koolis esmaspäeval, 16. veebruaril.
Hommikul saavad kõik endale numbriga südame. Kui leiad maja pealt teise samasuguse numbriga südamesõbra, saate mõlemad huvijuhi käest üllatuse
Saalis on vahetundidel avatud sõbrakohvik ja sõbrapostkast!

Võta kaasa natuke sularaha ja valmista kodus ilusad kaardid sõpradele!


RÕÕMSAT SÕBRAPÄEVA!


PALJU ÕNNE ANNA!


Monday, February 9, 2015

PALJU ÕNNE GEORG!


Homsest on klassijuhataja jälle tagasi tööpostil :) Olge head võtke homme kaasa veel viimased küünlaümbrised, 2.- roomajate näituse jaoks ja 26.- ekskursiooniraha! Kohtumiseni!

Thursday, February 5, 2015

Olulised teated!

Seoses reedel meie majas toimuva emakeele olümpiaadiga on   suurte garderoob   tühi ning meie õpilased panevad oma riided järgmiselt:
·         5.klass - tüdrukute riietusruum

SÖÖMINe on reedel  tund varem

5.-9.klass  11.05