Friday, October 30, 2015

100 tamme park

Täna käisid meie klassi Anete, Kadri-Ann, Käti, Kardo ja Mait loodavas 100 tamme pargis.Tüdrukud olid väga tublid tõrude külvajad ja Mait ja Kardo kaevasid usinasti istikutele auke.
Kiitus ja pikk pai!



Wednesday, October 28, 2015

Teated

 4. novembril on taas meie majas 3D planetaarium. Soovisite ka seekord minna seda külastama. Vaatame seekord filmi Elu tekkimine. Ole hea ja too klassijuhataja kätte kinopileti raha 2.50.-
12. novembril külastab meie kooli taas põnev mees Toomas Pranstibel. Kui eelmisel korral olid tal kaasas maod, siis seekord tuleb ta meile külla koos ämblikega. Ehk nii mõnigi saab siis üle oma arahnofoobiast. Piletiraha on 2.- , too see klassijuhataja kätte.
Õpilased, kellel on veel klassiraha toomata võiksid selle võimalusel novembrikuu jooksul ära tuua! Ilusat õhtut!

in-

Monday, October 12, 2015

Söökla menüü

http://rakverepk.ee/kool-s%C3%B6%C3%B6kla-men%C3%BC%C3%BC

Linnuses tutvumas Vana Liivimaa elu-olu ja kommetega

Reedel käisime klassiga linnuses. Saime teada, kuidas ja mida tol ajal söödi, tutvusime tolleaegsete lauakommetega. Saime teada, mis on kurtuaasia, lugesime sonette ja õppisime selgeks ühe keskaegse tantsu. Programm lõppes eriti õudsas piinakambris ja põrgus!





Friday, October 9, 2015

Disaini oma koolisöökla!

6.klassi õpilased, ootan teie ideid ja mõtteid järgmise nädala klassijuhataja tunniks. Tunnis hakkame antud teemat vormistama, aga kodus võiksite selle peale juba mõelda!

http://www.terviseinfo.ee/et/konkursid/soeoegivahetund/osalejale-soogivahetund


Konkursil „Söögivahetund 2015" osalejaid ootavad järgmised auhinnad:
  • Iga vanuseklassi parimate joonistuste autorid saavad auhinnaks nutikella.
  • Teise ja kolmanda koha võitjatele on auhinnaks raamatupoe kinkekaart.
  • Parima video esitanud grupile on auhinnaks LCD-teler, mis jääb klassi või kooli käsutusse, et sealt ühiselt vaadata videoid, õppefilme jms.

Thursday, October 8, 2015

Hommikumuusika

Iga klass  saab valida kaks laulu, mida kuulata hommikul enne tunde. Kallid õpilased, palun saatke oma muusikasoovid mulle e-mailile stukert@rakverepk.ee, et saaksin need edastada huvijuhile.

Jalgpalliturniir


Meie 6.klass


Õpetajate päev




Pilte ekskursioonist

2.oktoobril käisime klassiga väljasõidul. Alguses külastasime Kuremäe nunnakloostrit. Kuna nunnadel olid käed-jalad tegemisi täis siis jalutasime ja vaatasime seal ise ringi. Suured tänud Anna tädile, kes meile natuke õigeusu tavasid ja traditsioone tutvustas. Käisime ka pühal allikal, aga kuna iga 33 aasta tagant on seal  veetase väga madal, siis kahjuks püha vett me maitsta ei saanud. Pärast seda sõitsime Alutaguse seiklusparki, nii mõnigi õpilane ületas seal oma kõrgusekartuse. Aitäh Karli isale ja Maidu õele, kes meiega kaasa ronisid. Oli väga meeleolukas ja tore päev!

Tänud kõigile lapsevanematele, kes meiega selle päeva veetsid!











Monday, October 5, 2015

Hakkame aga koguma :)


Palju õnne Karl!


Teated!

Homme, 6.oktoobril toimub jalgpalliturnir Toimuvad 3 esimest õppetundi ja pärast seda on söömine. Siis liigume Rakvere Reaalgümnaasiumi kunstmurustaadionile. Selga soojad riided, kes ei ole võistkonnas elab omadele kaasa! Meie klassi võistkonnas on:
1) Steven Vaigu
2) Martin Krooben
3) Steven Sarap
4) Siim Ilves
5) Kevin Reisenbuk
6) Laura Luise Ossi
7) Greete-Liis Matti
8) Käti Ilves
9) Joel Lõhmus
10) Andris Marten Saksman

NB! Vihma korral jääb  turniir ära ja toimuvad tunnid! Nii et hommikul on kõigil õpilastel kõikide ainetundide asjad igaks juhuks kaasas!

8.oktoobril on klassijuhataja tunni asemel loodusõpetus! ASJAD KAASA!

9.oktoobril läheme pärast söömist linnusesse. Programmi raha (7.-) too palun klassijuhataja kätte hiljemalt neljapäevaks!

Thursday, October 1, 2015

Homsest ekskursioonist!

Homme eksursioonile selga mugavad riided ja jalanõud,(vihmakindlad) kes tahab võib kaasa võtta ka kindad, et oleks mugavam ronida! Kaasa ka söök koolist saame saiakese, õuna ja mahlajoogi)!

Väljasõit kell 8:30 kooli eest, tagasi oleme orienteeruvalt 15-16.00.