Wednesday, December 16, 2015

Teated!

Homme 4. tunni ajal toimub Nupukate nagin. Reedel (18.12.2015) läheme pärast 2. tundi Pätsi sahvrisse piparkooke kaunistama. Reedel  toimub ka jõulupidu(17:00-21:00).
Esmaspäeval toimub 4 tundi, pärast seda on rahvastepalli võistlused. Meie klassi võistkonnas on: Steven V, Siim, Rauno, Martin K, Käti, Greete-Liis ja Carmella. Kõik ülejäänud on pealvaatajad. Võistlus toimub Rahu hallis, kaasa vahetusjalanõud!
Teisipäeval lõpetame oma selle aasta jõulukontserdiga, mis toimub Rakvere Kolmainu kirikus algusega kell 11:00 ( kirikusse saab sisse alates kella 10.50)

Hetki võtteplatsilt





Pilte lumeteaduse ürituselt!

Aitäh kõigile taaskasutusringi tüdrukutele, kes aitasid eilsel üritusel lumehelbeid meisterdada! Olite väga tublid! Tore oli näha, et meie klassist oli päris palju õpilasi sellest osa võtmas! Oli väga vahva õhtu!



PALJU ÕNNE GREETE-LIIS!


Wednesday, December 9, 2015

Lisainfot lumeteaduse ürituse kohta!

Lumeteaduse ürituse eesmärk on pakkuda peredele mõnusat koostegemise ja koosolemise võimalust, saada osa lumega seotud põnevatest töötubadest, kus saab nii ise osaleda kui ka lihtsalt teiste tegemisi vaadata. Olafi meisterdamistoastTipp ja Pauk töötoast ja Söödava Lume töötoast saab kokku koguda 3 palli, millest moodustub flaieri pöördele lumememm. Palli saamiseks ei pea kõiki töötubasid läbima, piisab, kui leiad igast nimetatud ruumist endale sobiva. Lumememme viimistlemise töötoas lisatakse pallidele silmad, nina, suu ja kübar. Valmis lumememme ettenäitamisel saab hääle loosikasti. Lumememme saab mälestuseks koju kaasa võtta.
Auhindade loosimine toimub kell 19 saalis! Auhinna kättesaamiseks peab võitja ise kohal viibima!

Üritus on TASUTA!

Õnneloosi auhinnad panid välja: Aqva Hotel & Spa, Põhjakeskus, Rakvere Teater, Lääne-Viru Maavalitsus, Vinni Spordikompleks, Käsitööpood Marit, Virumaa Suurköök, Karmeni Ilusasolng, OÜ Silfer, prk. Pärlin, prk. Geidik, Joogiekspert OÜ, Kontori ja Kooli A&O OÜ, Rakvere Põhikool
Üritust aitavad läbi viia Eesti Teed ja Kadrina Keskkool.

Thursday, December 3, 2015

LUMETEADUS

Rakvere Põhikool korraldab koostöös Reaalgümnaasiumiga 15.detsembril vahva jõulueelse heategevusliku kogupereürituse "Lumeteadus".

Ajavahemikul 17.00 - 19.00 saavad lapsed koos vanematega võimaluse osaleda töötubades, milles käsitletakse erinevaid lumega seotud teemasid. Rakvere Reaalgümnaasiumi teadusteater Tipp ja Pauk korraldavad põnevaid lumiseid teaduskatseid, Rakvere Põhikooli lapsed ja õpetajad valmistavad ette lumepallide, lumekunsti ja lumemuusika teemalisi töötubasid. Koolimaja klassid ja saal muutuvad sel õhtul salapärasteks lumeonnideks, kus iga külaline saab võimaluse oma kätega midagi luua ja kaasa teha. See on hea võimalus enne jõule perega koos üks meeleolukas õhtu veeta. Rahakoti võib sel õhtul koju jätta, sest sissepääs ja kõik tegevused on osalejatele tasuta.

Usinad töötubades osalejad, kes õhtu jooksul hoolega lumetarkust kogunud, osalevad ürituse lõpus õnneloosis, kus loositakse välja üllatuskingitusi. Palume kohalike ettevõtete ja lastevanemate abi nende kingituste komplekteerimisel. Kingituseks sobivad maiustused, helkurid jm. vahvad meened. 

Kui Teil on võimalus seda ettevõtmist toetada, andke sellest palun hiljemalt 9.detsembriks teada Rakvere Põhikooli huvijuhile Evelin Rikmale huvijuht@rakverepk.ee või Rakvere Reaalgümnaasiumi füüsikaõpetajale ja teadusteatri eestvedajale Laura Hermile keemikukela@gmail.com

Oleme tänulikud abi eest ja ootame Teid 15.detsembril endale külla lumeteadust tegema!

Tuesday, December 1, 2015

Homne tunniplaan! (02.12.2015)

1. Inglise keel
2. Vene keel
3. Tööõpetus
4. Tööõpetus

Ära jäävad matemaatika ja ajalugu. Poisid söövad pärast 2. tundi!