Tuesday, September 27, 2016

Raagritsika järglased :)

Nagu te kõik juba teate, siis meie klassis elavad akvaariumis sellised toredad loomakesed nagu raagritsikad. Osad teist on saanud juba selle kogemuse, kuidas seda putukat lemmikloomana pidada. Täna hommikul akvaariumisse uut sööki pannes avastasin, et meie raagritsikas on läinud parematele jahimaadele. Aga hea uudis on see, et ta on maha jätnud endast kaks pisikest järglast, kelle eest saame nüüd hoolitseda.


Teadlaste Öö nädal



Müüdimurdjate õhtu Rakvere Põhikoolis
28.septembril kell 18.00
TASUTA!

Kolmapäeva õhtul saab Rakvere Põhikoolis võimatu võimalikuks! Tule kohale ja saad teada, kuidas eirata gravitatsiooni ja muuta asjad nähtamatuks. Tegeleme silmamoonduse ja illusioonidega, murrame müüte ja vääname füüsikaseaduseid. Meil on külas RRG teadusteater Tipp ja Pauk! Ära maga maha põnevat teadusetendust! 


29.septembril Teaduskatsed ja -töötoad vahetundide ajal saalis.
Alustame kell 8.00 põnevate katsete ja töötubadega. Katsed jätkuvad vahetundide ajal. 


Teadlaste ÖÖ Rakvere Reaalgümnaasiumis
30.septembril kell 17.30
Pilet 1 EUR

Ulmeline teadust täis õhtu Rakvere Reaalgümnaasiumis, kuhu on oodatud nii muusikud kui füüsikud, nii teaduse kui ulmefännid. Teeme ise projektorit, ajame oma tundemeeled segadusse, lollitame loodusseadustega ja pakume ulmelisi sööke vahvas teaduskohvikus. Oled väga oodatud, olgu su vanus 5 või 85! 

NB! Kellel on minu kätte toomata kunstiõpetuse plokid, teha seda selle nädala jooksul!

Ragne, Heliis ja Anna õpetaja Viljaga rannikuvaatlust tegemas



Ragne, Heliis ja Anna käisid täna koos õpetaja Viljaga Mustojal Läänemere projekti ranniku- ja jõevaatlusi tegemas. Positiivse üllatusena leidsid lapsed eest oluliselt puhtama ranna kui Rutja, kus varem vaatlust tegemas käidi. Lisaks veelindudele kohtuti täna ka sabatihasete salgaga. :)

Thursday, September 22, 2016

Spordipäeva tulemused

Kokkuvõtted on tänaseks päevaks tehtud ja tulemused selgunud. 7-9.klassi arvestuses olid meie klassis tublimad Laura Luise ja Steven Vaigu.

Tuesday, September 13, 2016

Muudatus seoses spordipäevaga!

Spordipäev toimub sellel neljapäeval 15.septembril. Toimub kaks õppetundi, seejärel siirdume staadionile. Selga sportlik riietus, kes tahab võib juua kaasa võtta! Sportimise ajal on parimaks janukustutajaks VESI!

Wednesday, September 7, 2016

Teated!

Kes soovib uut õpilaspiletit, palun too minu kätte õpilaspileti pilt(hiljemalt 16. september).
Sellel õppeaastal hoiame oma kunstiõpetuse pabereid looduse klassis, palun too minu kätte üks A4 ja üks A3 plokk! (Paberi paksus peab olema vähemalt 170g/m2)

Tuesday, September 6, 2016

Lastevanemate koosolek

Head lapsevanemad!

Olete oodatud Rakvere Põhikooli lastevanemate üldkoosolekule kolmapäeval, 14.septembril kell 18.00.

Päevakord:

1. „Rakvere linna koolivõrk aastal 2020+ – tugevad põhikoolid, atraktiivne gümnaasium“. Abilinnapea Kairit Pihlak, linnavolikogu esimees Toomas Varek.

2. Koolikorralduslikud küsimused 2016/17 õppeaastal. Direktor Lea Pilme.


Kohtumiseni!

Enne üldkoosolekut toimub klassi lastevanemate koosolek algusega kell 17:30!



Lahemaa looduse päev

Neljapäeval (8.septembril) sõidame klassiga Lahemaa looduse päevale! Väljasõit kell 10:30 Aqva parklast. Selga mugav ja ilmale vastav riietus, jalga mugavad jalanõud. Kaasa ka söök!
Tagasi hakkame sõitma kell 14:45!