Tuesday, March 31, 2015

Väike palve

Tallinna Ülikooli tudeng Rasmus Sinivee palub teie abi  oma lõputöö "Kaasaegsete sotsiaalmeedia vahendite ja sotsiaalvõrgustike ohud noorte tegevuses ja noorsootöös"  kirjutamisel. Kellel vähegi aega on palun vastake küsimustele, mille leiate järgnevalt lingilt.http://goo.gl/forms/VZUpP6rSMn  Kõigi vastajate vahel loositakse välja IPod.

Monday, March 30, 2015

Ideede laat

Järgmise nädala kolmapäeval, 8.aprillil osaleme kogu klassiga Ideede laadal, mis sellel aastal toimub Rakvere ametikoolis. Koolis oleme esimese tunni, seejärel siirdume ametikooli. Osad tüdrukud korraldavad koos minuga ka ühte töötuba, teised õpilased osalevad erinevates, põnevates töötubades. Laadal saab ka tasuta süüa, kupongi saate minu käest kohapeal.


Homme 4.tunni ajal toimub kooli saalis jazzkontsert.

Saturday, March 28, 2015

Meie tublid näitlejad

Eile Kundas toimunud kooliteatrite riigifestivali maakondlikus eelvoorus läks meie kooli kangelaslikel jänestel superhästi! Tõime koju eripreemia tervikliku lavakujunduse eest, lisaks tunnustati meie Kadri-Anni näitleja eripreemiaga smile emoticon Oleme uhked nii näitlejate kui lavastajate üle! Juba uuel nädalal saavad jäneste tegemistest osa ka Triinu lasteaia lapsed ja meie enda kooli õpilased.


Thursday, March 26, 2015

Meie klassi tublid tüdrukud Carmella, Kadri-Ann ja Greete Liis,keda juhendavad meie kooli 7. klassi õpilased Kaileen ja Kristel, olid täna külas Kungla lasteaia põnnidel, et teha peaproovi homme Kundas toimuvaks etluskonkursiks 

Monday, March 9, 2015

Pildike koolikontserdilt






Koolikontserdite sarjast olid meil külas James Werts ja Madis Kari, kes tutvustasid 5.-9.klassile Kariibi mere ja Ladina-Ameerika muusikat smile emoticon

Thursday, March 5, 2015

Info

 Seoses meie majas toimuva kirjandivõistlusega  paneme homme oma välisriided 1B klassi. Homme 4. tunni ajal toimub saalis koolikontsert!