Sunday, December 16, 2012

Viimane nädal koolis

Ongi kätte jõudnud selle aasta viimane koolinädal. Pool aastat kolmandast klassist jääb  meil selja taha.
Esmaspäev on tavaline koolipäev: eesti keel, matemaatika, kunsti-/tööõpetus, kunsti-/tööõpetus.
Teisipäeval toimuvad teise ja kolmanda tunni ajal jõulupeo proovid. Tunniplaan on seega järgmine: inglise keel, proov, proov, eesti keel, muusikaõpetus. Sel päeval toon kooli jõulupaki!
Kolmapäeval toimuvad samuti jõulupeo proovid. Tunniplaan selline:proov, proov, inimeseõpetus, eesti keel, inglise keel, kehaline (Nendel, kes edukalt teinud ujumistunnid, kehalist ei toimu. Õpetaja Karin on teile nimeliselt teada andnud, kellel on tund ja kellel ei ole).
Teisipäeval ja kolmapäeval  võta kooli kaasa vaid nende tundide õppevahendid, mis toimuvad. Üleliigseid asju ära kaasa tassi.
Kolmapäeva õhtul kell 17.00 toimub algklasside jõulupidu. Riietume pidulikult (Esinejatel on seljas vajalikud kostüümid). Klassi katame ühise laua (kaasa too natuke jooki ja maiustamist). Peole ootame kõiki emasid-isasid, vanaemasid-vanaisasid....
Neljapäeval on tavaline koolipäev: eesti keel, matemaatika, muusikaõpetus, kunsti-/tööõpetus ja inglise keel. Peale kolmandat  tundi pannakse saali laiali kõik kooli peale kaotatud riided, jalanõud, kotid jms kraam. Emad-isad on appi palutud ununenud asju tuvastama, leidma. Neljapäeva õhtuks tuleb teha laua sahtel oma asjadest tühjaks. Võta kaasa kilekotte, et kogu oma sahtel vaheajaks puhtaks ja korda teha.
Reedel algab kell 09.00 pidulik veerandilõpu aktus, millele järgneb klassijuhataja tund. Seljas on pidulikud riided. Peale klassijuhataja tundi viin koju neljapäeval sahtlisse ununenud asjad ja ka sisejalanõud.

Kaunist kolmandat adventi!

No comments:

Post a Comment