Saturday, February 8, 2014

Sündmusterohke nädal

Ees ootab väga tihe, sündmusterohke nädal. Seda nädalat nimetame keelte- ja sõbrapäeva nädalaks.
Esmaspäeval 4. tunni ajal oleme oodatud saali kuulama vene ja inglise keelseid laule ning saama osa reisit Londonisse (Seal käinud õpilased teevad ülevaate nii pildis kui sõnas oma reisist).
Kolmapäeval kell 08.30 stardime Oandu looduskeskusesse. Saame osa programmist "Puud ja inimesed" (täpsem sisu on varasemas bloggis läbi käinud). Kaasa võta  natuke sööki ja jooki, grillihuvilised võivad võtta ka vorstikesi või viinereid. Riietus vastavalt ilmastikule. Tagasi oleme hiljemalt 13.30. Bussisõit maksab 4 eurot.
Neljapäeval kell 12.00 oleme muuseumitunnis "Saame sõpradeks" (pilet 2 eurot). Sealt tagasi tulles peame kuni kella 16.00ni sõbrapäeva eelset klassiõhtut. Kaasa sööki-jooki ühise laua katmiseks. Ootan mängude, eeskavade, viktoriinide jms läbiviijate nimesid (registreerimisleht klassis tahvlil).
Reedel tähistatakse koolis sõbrapäeva. Kogu päeva jooksul saab saata oma sõpradele ilusasti vormistatud kirju ja kaarte. Pikkade vahetundide ajal töötab sõbrapäeva kohvik (raha kaasa!). Saalis saab teha sõbrapilti. Hommikul saad rinda ühe numbri. Päeva jooksul on võimalus leida üles teine, kes kannab sama numbrit mis sinagi- saate üllatuse osaliseks. Kolmanda tunni ajal toimub arvutiklassis robootikaringi tutvustav tund. Kella 13.00st oleme bowlingus.  Kaasa võtame näksimist. Joogid  ostab igaüks ise kohapealt. Kaks tundi mängimist läheb orienteeruvalt 4 eurot maksma (üks mäng kestab umbes 50 minutit ja maksab 2 eurot)+ kingalaenutus 50senti.  Kella 15.00ni oleme bowlingus.

No comments:

Post a Comment