Tuesday, November 4, 2014

Küünlaümbriste jaht

Meil on rõõm teatada, et järjekordne AS Kuusakoski küünlaümbriste kogumisaktsioon “Küünlaümbriste jaht” on ametlikult avatud! Juba teist aastat järjest kutsume üles kõiki 1.-6. klassi kooliõpilasi üle terve Eesti korjama kokku tühjaks põlenud teeküünlaümbriseid ning andma sellega oma panus looduse säästmisesse.
Eelmisel aastal kogusid ligi 3700 õpilast kokku üle 766 200 põlenud alumiiniumist teeküünlaümbrise, mis kaalus kokku rohkem kui 1 tonn.

Aktiivne kogumisperiood kestab 1. novembrist 2014 kuni 31. jaanuarini 2015. Kampaania tulemused avalikustame 2. märtsil, 2015 ja võitjate autasustamine toimub enne kevadist koolivaheaega Tallinnas.

Esimese koha võitnud klasse premeeritakse KalevSpa veekeskuse ja saunakomplekside külastusega, teise koha saavutanud klasse NUKU teatri etenduse ja muuseumi ekskursiooniga ning kolmanda koha omanikke Eesti Vabaõhumuuseumi programmi ja seiklusmängugaLisaks tunnustatakse sel aastal ka tublimate klasside õpetajaid. Eripakkumisi KÕIKIDELE osalenud klassidele panevad välja kõik sponsorid, sh Teletorn.


Rääkige oma sugulaste, naabrite ja tuttavatega, KOGUME KOKKU KÕIK VANAD KÜÜNLAÜMBRISED!

No comments:

Post a Comment