Thursday, December 3, 2015

LUMETEADUS

Rakvere Põhikool korraldab koostöös Reaalgümnaasiumiga 15.detsembril vahva jõulueelse heategevusliku kogupereürituse "Lumeteadus".

Ajavahemikul 17.00 - 19.00 saavad lapsed koos vanematega võimaluse osaleda töötubades, milles käsitletakse erinevaid lumega seotud teemasid. Rakvere Reaalgümnaasiumi teadusteater Tipp ja Pauk korraldavad põnevaid lumiseid teaduskatseid, Rakvere Põhikooli lapsed ja õpetajad valmistavad ette lumepallide, lumekunsti ja lumemuusika teemalisi töötubasid. Koolimaja klassid ja saal muutuvad sel õhtul salapärasteks lumeonnideks, kus iga külaline saab võimaluse oma kätega midagi luua ja kaasa teha. See on hea võimalus enne jõule perega koos üks meeleolukas õhtu veeta. Rahakoti võib sel õhtul koju jätta, sest sissepääs ja kõik tegevused on osalejatele tasuta.

Usinad töötubades osalejad, kes õhtu jooksul hoolega lumetarkust kogunud, osalevad ürituse lõpus õnneloosis, kus loositakse välja üllatuskingitusi. Palume kohalike ettevõtete ja lastevanemate abi nende kingituste komplekteerimisel. Kingituseks sobivad maiustused, helkurid jm. vahvad meened. 

Kui Teil on võimalus seda ettevõtmist toetada, andke sellest palun hiljemalt 9.detsembriks teada Rakvere Põhikooli huvijuhile Evelin Rikmale huvijuht@rakverepk.ee või Rakvere Reaalgümnaasiumi füüsikaõpetajale ja teadusteatri eestvedajale Laura Hermile keemikukela@gmail.com

Oleme tänulikud abi eest ja ootame Teid 15.detsembril endale külla lumeteadust tegema!

No comments:

Post a Comment