Thursday, March 17, 2016

Reisikindlustusest!

Saadan teile info reisikindlustuse kohta (lõpuekskursiooniga seoses).

 Info  kindlustuse kohta:

Meil on õpilasrühmadele reisikindlustuse erihinnad, tavaline reisikindlustus üheks päevaks maksab õpilasele vanuses -17a 1 2,73 EUR.
Koos reisitõrkekattega õpilasele vanuses -17a 3,98 EUR.
Hind kehtib juhul, kui ühte tüüpi kindlustust soovib vähemalt 21 inimest, vahendame BTA kindlustust.
Kui soovijaid on vähem kui 21, siis küsige palun hinnapakkumist.
Õpetajatele on hind sama mis õpilastele.

Kindlustuse kohta võiksite lastevanematele edastada järgmise info:

Mis on reisikindlustus ja mis on reisitõrkekindlustus?
Reisikindlustus ei ole kohustuslik, kuid on soovitav, eriti soovitame reisitõrkekattega kindlustust ja seda koolirühmad põhiliselt ka võtavad.
Reisikindlustuse kõige olulisem osa on meditsiiniabi kindlustus, mis katab välisriigis alanud haigusega või õnnetusjuhtumiga seotud ravikulud.
Lisaks tervisekindlustusele on võimalik valida ka reisitõrkega kindlustust, see tähendab seda, et kui laps viimasel hetkel enne reisi haigestub või juhtub mõni õnnetus temaga või lähedastega, siis kindlustusfirma kompenseerib arsti või politseitõendi alusel reisi kogumaksumuse.
Reisitõrkekindlustus sisaldab alati ka tervisekindlustust. Puutume kogu aeg kokku sellega, et lapsed haigestuvad viimasel hetkel ja vanemad soovivad reisi eest raha tagasi, selleks ongi olemas reisitõrkekindlustus. Kui vanemad seda ei soovi vormistada, siis jääb see nende vastutusele, sest meie poolt on kulud tehtud, rahad makstud, piletid välja ostetud ja midagi tagastada ei ole võimalik.

No comments:

Post a Comment