Friday, October 21, 2011

I veerandi kokkuvõte

Ja ongi esimene veerand läbi saanud. Alles tulid õpilased veidi ärevalt kooli, sest ees ootas uus õpetaja ja uued õpikud. Nädalad möödusid kiirelt üksteist tundma õppides ja uusi materjale omandades.
Mida põnevat lisaks õppimisele oleme ette võtnud? Toimus sügisene spordipäev, klassi pildistamine, leivanädal-osavõtt plakatikonkursist, õpetajatepäev, liikluspolitseiniku loeng, keskuste päev, teatrietenduse "Limpa ja mereröövlid" vaatamine, osavõtt projektist "Tagasi kooli", Nupukate nagin.
Millised on siis meie õpitulemused I veerandi lõpuks? 24-st õpilasest on puhtaid viielisi vaid üks-Mait Anga. Palju palju õnne! 17 õpilast on nelja-viielised. Neist kaheksa on vaid ühe neljaga, teised hinded on viied. Palju õnne teilegi.
Siit ka eesmärk uueks veerandiks. Pingutame veelgi rohkem, et oleks rohkem puhtaid viielisi.

Kiitus kogu klassile positiivsete veerandihinnete eest. Polnud mitte ühtegi kahelist õpilast.

Suured tänud nendele lastevanematele, kes leidsid aega tulla arenguvestlusele. Teisi lapsevanemaid ootan jätkuvalt teisel veerandil.

  • 31.oktoobril tuleb osta välja jõuluetenduse "Tuhkatriinu" piletid. Selle päevani saab neid hinnaga8,50. Hiljem juba 10,50.
  • 31.oktoobril on koolis etendus "Loomad liikluses". Pilet maksab 2 eurot.
Võta rahad esmaspäeval, 31.oktoobril kaasa! Muidu jääd liiklusteemalisest etendusest ilma või pead ostma kallima jõuluetenduse pileti.

Kaunist vaheaega sulle ja sinu perele. Puhka ja viibi palju õues. Aga ära unusta klassivälist lugemist.

Õp Piret

No comments:

Post a Comment