Sunday, October 23, 2011

Kirjuta Tuhkatriinule!

Mis jutud on muinasjutud? Noh, küllap räägivad nad printsessidest ja printsidest, vaeslastest ja nõidadest. Aga äkki muinasjutud polegi välja mõeldud ja juhtuvad meie kõigiga siin ja praegu? Saada Tuhkatriinule oma muinasjutt, kuhu saad kirja panna kõik huvitavad seiklused, oma sõbrad või hoopis väljamõeldud tegelased ahvist korstnapühkijani. Kui mõni olemasolev muinasjutt sulle võõras tundub, siis enda muinasjutus saad teha nii, nagu ise soovid. Välja mõelda ja ette kujutada on imelihtne ja tore.

Sinu muinasjuttu ootame 27. novembrini aadressile kristo@rakvereteater.ee või SA Rakvere Teatrimaja, Kreutzwaldi 2a, Rakvere 44314, märgusõnaga „Muinasjutt

Lugusid ootame nii lastelt kui nende vanematelt, ehk teab vanaema või vanaisa mõnda toredat muinasjuttu. Kui vaja, palu kedagi, kes aitaks su pöörased mõtted üles kirjutada.

Ära unusta lisamast oma nime, vanust ja aadressi. Tuhkatriinule muinasjuttu saates nõustud selle avaldamisega Rakvere Teatri ning teatri sõprade väljaannetes. Kõik kirjatükid avaldatakse Rakvere Teatri kodulehel, kus sinu täiesti uut muinasjuttu saavad lugeda nii su kaaslased, õpetaja ja kes iganes veel. Näitlejate abiga loetakse osa jutte linti ja neidki saab kodulehel kuulata. Võimalik, et tulevikus sünnib raamat või et sinu lugu ilmub ajakirjas. Muinasjuttudega juhtub ju igasuguseid asju.

Kõigi muinasjutusaatjate vahel läheb loosi rikkalik auhinnalaud. Auhinnad panevad välja Rakvere Teater, ajakiri Täheke ja raamatupood Apollo.

No comments:

Post a Comment