Sunday, October 21, 2012

Sügisvaheaeg

I veerand saigi läbi. Nädalad möödusid väga kiiresti. Nii palju oleks tahtnud veel teha, aga veerand sai otsa. Eks me teeme siis tegemata asju uuel veerandil.
Reedel toimus teise tunni ajal Nupukate nagin, kus igast klassis osales segavõistkondades 16 last. Võitjaks tuli võistkond nimetusega 8aju.
Viienda tunni ajal toimus pidulik veerandilõpu aktus. Tehti kokkuvõtteid esimesest veerandist. Kiideti kõiki klasse, kes osalesid leiva-, saiatoodete nimekirjade koostamisel. Tänutäheks tänukiri leivanädalal osalemise eest. Suur suur aitäh Sigritile, S Stevenile, V Stevenile, Ragnele, Laurale, Georgile, Maidule, Karlile, Annale, K Martinile, A Martinile. Nende tehtud koduste uurimustööde põhjal saime panna kokku oma klassi uurimustöö. 
Leivatoidu valmistamise konkursil osalenutest märgiti ära kõik võistkonnad, sest iga võistkond torkas millegi erilisega silma ning väga raske oli  võitjat välja tuua. Tänutäheks osalemise eest saime kingituseks muuseumitunni külastamise. Meie klassi esindus - Greete-Liis, Laura Luise, Anete, Kadri Ann ja Sigrit said mälestuseks tänukirjad. Väga tublid olite!
Aktusel tehti ülevaade uue veerandi esimesest üritusest - stiilipäevast. Seekord võid riietuda hipi (lillelaps), pungi, 80date, hiphop stiilis. Otsusta vaheajal millises stiilis sooviksid sina riietuda ning anna sellest mulle teada (vares@rakverepk.ee). See stiil, mis saab kõige rohkem poolthääli, selles tuleme kolmapäeval, 31.oktoobril kooli. Vahaeja lõpuks annan teada, mis stiil kogus kõige rohkem poolthääli ning siis saad sa hakata vajalikke riideid otsima.  Kogu klass peab kandma ühte stiili riideid.
Aktuse lõpus kutsuti saali ette kooli parimad - viielised ja nelja/viielised. Meie klassi viielised on esimese veerandi tulemusena Martin Krooben, Greete-Liis Matti ja Laura Luise Ossi. Palju õnne! Nelja/viielisi on 17. Nendest pooltel vaid üks neli, mis taksitab olemast viieliste hulgas. Jõuluks lubasid paljud oma ühte ainet parandada, et jõuda viieliste hulka. Vaid neljal õpilasel oli tunnistusel mõni kolm. Nendestki pooled lubasid jõuludeks nelja/viieliste hulka tõusta. Potensiaal on selleks täiesti olemas. Te saate sellega  hakkama!

Klassijuhatajatunnis tegime kokkuvõtte esimese veerandi headest ja ka halbadest asjadest  ning uurisin  ettepanekuid järgmiseks veerandiks. Heade asjade  hulka kuulusid: hinnete parandamine, raamatute vastamine, raamatukogutund, Sagadi-Oandu matkapäev, etendus, klassihommik, head tulemused tunnistusel, head sõbra/sõbrannad klassist...
Halbade asjade  hulka kuulusid: karjumine, tormamine saalis, halb hinne, ropendamine, kaklemine... Ettepanekuid oli mitmesuguseid. Mõned neist nt vähem tunde, lühem koolipäev ei ole meie võimuses. Teistsugused ettepanekud tulid erinevate õppekäikude (Lennusadam, Teletorn, Loomaaed, Jääajakeskus, Kaevanduspark...) kohta. Neid lubasime hakata tasapisi kevadepoole teostama.

Vahaeja lõpuks anna teada oma stiilipäeva soovist, siis saan teha kokkuvõtte ning sulle teada anda, mis stiili riideid sa otsima pead hakkama.

Ära unusta raamatute lugemist. Kolmel õpilasel jäi esimesel veerandil raamat vastamata. Kõige rohkem klassivälist lugemist on teinud Martin A - 11 raamatut. Väga tubli!

Kaunist vaheaga! Kohtumiseni 29.oktoobril.
NB! Signe tantsukas toimub vaheajal igal päeval 12.00 - 13.00.

Kes soovib tulla jõuluetendusele "Dõmdõdõmm ja võluraamat", siis too 9 eurot kooli kaasa, sest 29.oktoober tuleb piletid välja osta.

No comments:

Post a Comment