Saturday, December 21, 2013

Vaheaeg ongi käes!

Tänasest on kõik ära teeninud kahenädalse puhkuse- talvevaheaja. II kooliveerand sai eile piduliku lõpu. Toimus aktus, millele järgnes klassijuhataja tund.
Meie klassis puhtaid viielisi sel veerandil ei olnud. Seitsmel lapsel oli tunnistusel kuni kolm nelja, mis andis võimaluse saada DIR KK ja kutse lavale. Paljudel teistel oli veidi rohkem neljasid ning nemad said kutse lava ette tulla.
Veerand möödus ruttu ja teguderohkelt. Osalesime "Metsapostkaart 2013" konkursil, muuseumitunnis "Ninapidi raamatus", külastasime Tartu Tähetorni, stiilipäev, 3D Palnetaariumietendus koolis, helkurkoolitus "Must nukk", Politseimuuseumis "Iga tegu jätab jälje", Lääne-Viru Jäätmekeskuses, programm "Sipelgas Ferada sorteerib prügi", liiklusnädal (helkurite kontroll), kodanikunädal (sõbralikumad õpilased, vägivallavaba päev), muuseumitunnis "Nelja vilja puder", jõululaat , jõulupeod,  jõulumaa, jõuluetendus...
Uus veerand hakkab pihta 06.jaanuar, 2014. Jälgi blogist, mis tunnid esmaspäeval on. III veerand peab olema suusaveerand- vaata üle oma suusavarustus.
Uuest aastast hakkab nädalas üks matemaatika tund toimuma arvutiklassis- hakkame aktiivselt pranglima. Vaheajal harjuta hoolega!
Pidude ajal korja jätkuvalt kokku teeküünla ümbriseid, et esimesel päeval suured kogused kooli tuua. Jaanuari lõpuni saame oma panuse anda "Küünlaümbriste jahis".
Vaheajal loe mõni raamat läbi. II veerandi lõpul oli õpilasi, kellel lugemistabel ikka veel tühi või kahest kohustuslikust loetud vaid pool. Ära jäta oma asju viimasele hetkele.

Vaheajal puhka korralikult, viibi värskes õhus (loodetavasti tuleb peagi lumi maha, et saad suusatada) ja ära unusta lugemist ning pranglimist.

Kohtumiseni uuel aastal!

No comments:

Post a Comment