Saturday, March 8, 2014

Viimane koolinädal

Ongi saabunud viimane koolinädal. Pikk ja pime suusaveerand on otsa saamas. Reedel saate kätte oma järjekordse "palga". Siis järgneb nädalane väljateenitud puhkus.
Esmaspäev on tavaline koolipäev- tunnid vastavalt tunniplaanile. Tähistame sünnipäeva. Teisipäeval kunstiõpetuse tundi ei toimu. Selle tunni ajal oleme huitoas ja kohtume swamiga (täpsem info varasemas postituses). Sellele kohtumisele on oodataud ka vanemad. Üritus algab 11.25. Vanemad võivad tulla juba 11.00 kohale.
Kolmapäevaks tuleb esitada tööõpetuse võlgnevused!! Neljapäeval on paljud tüdrukud mudilaskooriga majast väljas. Gümnaasiumis algab kell 10.00 eel seisva laulupeo ühisproov, mis kestab 12.30ni. Reedene tunniplaan on järgmine: töö- ja tehnoloogiaõpetus/õpiabi, kontsert (info varasemas bloggis, pilet 2 eurot), kehaline kasvatus, aktus, klassijuhataja tund-tunnistuste kättesaamine.
Vaheajale minnes tuleb kaasa võtta vahetusjalanõud. Sahtel tuleb korda saada! Suusad ei jää koolimajja järgmist suusaveerandit ootama- vii koju!!!

No comments:

Post a Comment