Friday, March 14, 2014

Viimane koolipäev

Täna lõpetasime kolmanda veerandi. Päev algas suurepärase kontserdiga. Esinema oli kutsutud vaskpuhkpillide ansambel "Brassical". Etteastet näed siit 45minutiline kontsert möödus lenneldes. Sai naeru, rõõmupisarate ja plaksutamisega aktiivsetele rütmidele kaasa elada. Super kontsert!! Kohalolijatest ei kahetsenud keegi.
Pidulikul aktusel anti üle parimatele pranglijatele tänukirjad ja väike kommikarp. Meie klassi kolmik on järgmine: I koht Karl, II koht Martin K. ja III koht Andris Marten. Teised said mälestuseks kleepsu "Tubli pranglija".
Aktuse lõppedes kutsuti lavale need õpilased, kellel tunnistusel kuni kolm nelja ja käitumine eeskujulik või hea (direktori käskkirja saajad). Lava ette said rohkemate neljadega ja viitega õpilased. Meie klass oli sel veerandil kõvasti pingutanud- kellelgi ei olnud tunnistusel kahte. Väga tublid!
Lisaks aktiivsele õppetööle käisime III veerandi jooksul ka majast väljas: Oandu looduskeskuses programm "Puud ja inimesed", muuseumitund "Saame sõpradeks", sõbrapäev bowlingus, Tallinna lennusadamas ja Suurgildihoones. Võtsime osa Presidendi joonistusvõistlusest "Meie Eesti head asjad". Parimaid tunnustati presidendi tänukirjaga. Saime tänukirja ja väikesed meened osalemise eest "Küünlaümbriste jahis". Matemaatika olümpiaadil saavutas Karl 4.koha maakonnas.

Aitäh, et osalesite aktiivselt arenguvestlustel!
Avatud tunde korraldame ka järgmisel veerandil. Olge julgemad tulema!

No comments:

Post a Comment