Monday, October 17, 2016

Teated!

Selle nädala neljapäevane tunniplaan on järgmine:
1. Vaba
2. Matemaatika
3. Vene keel
4. Inglise keel
Pärast neljandat tundi sööma, siis tuleb saali toolid panna ja seejärel koju!

Reedel esimese tunni ajal on saalis  filmifestivali tutvustus.

Rakvere Gümnaasiumi filmifestival on igal aastal toimuv noortele suunatud festival, mille juured ulatuvad 2000ndatesse aastatesse. Alguse sai festival filmiõhtutest, kuid aastate jooksul on see kasvanud suurimaks ja omanäolisemaks noorte filmifestivaliks kogu vabariigis.

Reedel, 23. septembril avasime me kuni 15-minutiliste filmide vastuvõtmise. Festivalile saavad filme saata kõik kuni 26-aastased noored. Filmifestival kulmineerub 10. veebruaril 2017 finaalõhtuga, kus tulevad esitamisele 10 parimat filmi. Professionaalne žürii hindab linateoseid kahes kategoorias: õpilas- (kuni 19-aastased) ja tudengikategoorias (20-26-aastased).

Seoses sellega sooviks filmifestivali korraldusmeeskonna esindajad tulla oktoobrikuus Rakvere Põhikooli, et tutvustada Rakvere Gümnaasiumi filmifestivali, näidata eelneva aasta auhinnatud filme ning kutsuda üles noori filme tegema. Kuigi festival on aastate jooksul kasvanud vabariiklikuks, rõhume me suuresti ikka sellele, et Rakvere ja kogu maakonna noortelt filmitegijatelt laekuks võimalikult palju filme. Lisaks kõneleks pisut ka meie sotsiaalmeedias toimuvast ning eesseisvast vabatahtlike vastuvõtmisest.

Ettekande pikkuseks tuleks maksimaalselt 20 minutit.

No comments:

Post a Comment