Friday, December 16, 2011

TUHKATRIINU


Eile käisime klassiga vaatamas Rakvere teatri jõuluetendust "Tuhkatriinu". Enne minemist saime sööklast üllatuseks portsu jäätiseid, mis tuli ära süüa. Minek oli kiire, sest ilm oli parajalt sajune ja märg.
Etendus sai väga ruttu läbi. Lapsed jälgisid huviga laval toimuvat. Pärast võlus haldjas koos lastega saali mitu jõulumeest, kes hakkasid lastele kingitusi jagama, milleks oli näitlejate poolt sisse loetud muinasjuttude plaat. Kui kingitus oli kätte saadud, mindi koridori nn muinasjuttude maale. Seal ootasid lapsi kapten Konkskäsi, printside ja printsesside laululava, näomaalingud, vahva rätsepa telk, Punamütsikese mets, peanõia koobas, klaasmägi, Pöial-Liisi lilleaed, Lumivalgekese võõrasema võlupeegel jpm.
Kõige aktiivsem osavõtt oli laululava tegemistest. Julged tüdrukud Anna, Sigrit, Anete, Kadri - Ann käisid lausa mitu korda laval oma lauluoskust näitamas. Garderoobist saime veel kingituseks kaks suurt kotitäit piparkooke, mida alles täna koolis laiali jagasime ning kohe maiustama hakkasime. Suur aitäh Cäroly emale, kes võttis suured piparkoogikotid autosse ja aitas need kooli viia.
Mitmed lapsed tulid tagasi näole maalitud kassi või koeraga. Teatrist lahkusid kõik hea tujuga.
Järgmisel aastal külastame ka teatri pakutud jõuluetendust ja jõulumaad!

No comments:

Post a Comment