Saturday, December 17, 2011

VIIMANE NÄDAL


Esmaspäeval toimuvad kõik tunnid vastavalt tunniplaanile. Tüdrukutel on soovitav olla rütmika tunnis peo ajal olevates kingades ja seelikus. Poistel on samuti soovitav panna jalga peokingad, milles tantsib. Inglise keele ringi ei toimu.

Teisipäeval
toimub heategevuslik jõululaat. Kes soovib müüa, aga pole veel jõudnud ennast huvijuhi juures kirja panna, see saab ka esmaspäeval ennast üles anda. Esimese ja teise tunni ajal toimub jõulupeo peaproov. Esimese kahe tunni õppevahendid peavad siiski kasas olema, sest proovile kutsutakse jooksvalt tundide ajast. Ühtegi tundi proovi pärast ära ei jää.
  • Hiljemalt teisipäevaks too kooli loosipakk.
Kolmapäeval tule kooli teiseks tunniks (matemaatika), orienteeruvalt kell 09.15. Sellele järgnevad tunniplaani järgi kõik tunnid. Kunstiõpetuse tundide lõpus sätime klassi korda õhtuseks jõulupeoks - tõstame lauad üheks suureks peolauaks kokku ning kõik teevad oma sahtlid tühjaks. Võta kaasa kilekotte oma asjade koju viimiseks.

Kell 18.00 toimub jõulupidu, kuhu on oodatud kõik emad-isad, vanaemad-vanaisad. Peale kontsertit tähistame klassis koos jõulude saabumist. Maiustame ühiselt kaetud laua taga kaasavõetud kookide ja jookidega ning jagame kingitusi.

Neljapäeval
tuleme kooli kell 10.30 algavaks aktuseks. Seljas on soovitavalt valged riided, sest tähistame saabuva talve algust nn "valge päevaga". Aktusele järgneb klassijuhataja tund ja tunnistuste jagamine. Enne koju minemist tõstame klassi toolidest ja laudadest tühjaks, et teha ruumi klassi suurpuhastuseks. Vaheajaks tuleb võtta ka garderoobist kõik kotid ja jalanõud koju. Orienteeruvalt kell 12.00 lõpeb viimane koolipäev.

Kaunist neljandat adventi!

No comments:

Post a Comment