Friday, December 23, 2011

VIIMANE KOOLIPÄEV


Eile olime sel aastal viimast korda koos. Kes kooli saabus, see sai kohe maiustada jõulupeost järele jäänud koogikeste, küpsiste, piparkookide ja jookidega.
Hommik algas aktusega, kus esimeseks esinejaks oli meie klassi Karl, kes mängis kauni loo klaveril. Teiseks esinejaks oli samuti meie klassi Greete - Liis, kes mängis klaveril kaks pala. Siis laulis mitu laulu Rakvere Linna Algkooli tüdrukutekoor, keda juhendab Ly Hiire. Väga kenasti laulsid.

Seejärel loeti ette käskiri, kus tunnustati puhtaid viielisi ja nelja-viielisi õpilasi. Meie klass on sel veerandil saavutanud veel paremad tulemused kui eelmisel veerandil. Puhtaid viielisi oli 6 õpilast - MARTIN K, LAURA LUISE, SIGRIT, ANDRIS MARTEN, STEVEN S, RAUNO. Nelja-viielisi oli 16 õpilast, neis vaid neljal ainult üks neli takistuseks jõudmaks puhta viieliste hulks. Aga loodetavasti on kolmas veerand veel edukam. Uuel aastal jätkame tööd samas vaimus ja veel paremini kui siiamaani.
Klassijuhataja tunnis sai esile toodud ka kiiremad ja usinamad klassivälise kirjanduse lugejad. Parimad said kingituseks väikesed raamatud. Tublimad lugejad on MARTIN K (16raamatut), MARTIN K (15raamatut), MAIT (11raamatut) ja ANDRIS MARTEN (10raamatut). Teiste õpilaste vastatud raamatute hulk jäi alla kümne raamatu.
Kui tunnistused olid kätte antud ja järgmise poolaasta õpikud laili jagatud, siis tõstsime klassi toolidest-laudadest tühjaks (vaheajal põranda ja klassi suurpuhastus) ning igaüks suundus oma koju jõuludeks ettevalmistusi tegema.

KAUNEID JÕULUPÜHI TEILE JA TEIE PEREDELE!

No comments:

Post a Comment