Wednesday, February 15, 2012

Ülevaade sõbrapäeva üritustest


Eile tähistasime koolis mitmete erinevate üritustega sõbrapäeva.
Hommik hakkas meil väga magusalt pihta, sest Anna tähistas oma sünnipäeva kommide jagamise ja koogi pakkumisega. Ka Andris oli mõelnud kõikidele klassivendadele ja -õdedele, kinkides igaühele väikese šokolaadi.
Hommikust alates viidi usinalt kodus valmistatud kaardikesi ja kirju oma sõpradele saatmiseks postkasti.
Pärast söögivahetunde (supp ja šokolaad) oli avatud sõbrapäeva kohvik. 8.klassi õpilased olid näinud kõvasti vaeva, et pakkuda inglisepäraseid koogikesi. Näiteks sai osta šokolaadi-peekoni küpsetamata kuhjasid, šokolaadi muffineid, pähklivõiepallikesi, krõbedaid riisimaiuseid jms. Põhiline koostisosa oli šokolaad.
Peale tunde toimus kirjade laialijaotamine. Suur aitäh väikestele ja suurtele sõpradele, kes ka õpetajat enda sõbraks peavad. Postiljon tõi ka kogu klassile pakikese - igaüks sai Mesikäpa kommi. Aitäh saatjale.
Peale tunde alustasime enda klassipeoga. Igaüks oli kaasa võtnud natuke näksimist ja jooki. Andrise eestvedamisel avati pidu Istuka mänguga. Tüdrukud valmistasid sel ajal ette oma tantsunumbrit. Kiitus Anetele, kes tüdrukutele tantsud selgeks õpetas. Vahepaladena saime vaadata Ragne ja Heliisi näidendit, osaleda Greete-Liisi juhitud talendishowl ning elada kaasa Anete ja Kadri Anni eestvedamisel tehtud Muki-naljadele. Sel korral toimus ka disko, millest kõik tüdrukud ja ka paljud poisid osa võtsid ning jalga keerutasid. Peo lõpp-punktiks kujunes Muki-naljade ajal lahti pursanud limonaadipudel, mille tõttu said nii osalised kui ka lähedalseisjad limonaadiga kokku.
Kaunist päeva jäävad meenutama suured kommipaberihunnikud ja sõprade saadetud kaardikesed.

Rohkem pilte peost saab näha kooli kodulehelt, galeriist.

No comments:

Post a Comment