Saturday, March 30, 2013

Uus nädal

Esmaspäeval algab aprillikuu. Seoses esimese aprilliga- naljapäevaga  on ka koolis veidi naljakam. Sõbra jaoks tuli kaasa võtt üks pühademuna ning meelde tuletada üks naljajutt-anektoot. Selguvad meie klassi neli parimat liiklusetundjat, kes koos nelja neljanda klassi õpilasega lähevad 12.aprillil esindama meie kooli  liiklusviktoriinil.
Kolmapäeval, 03.aprillil sõidavad Tallinnasse vaatama ja kuulama muusikali "Shrek"Martin A, Mait, Georg, Martin K, Greete, Laura, Egert-Siim koos emaga, Sigrit, Kevin, Andris, Steven S, Rauno, Anna, Carmella, Steven V. Hommikul 8.30 on kooli juurest väljasõit. Etendus algab 11.00 ja kestab koos vaheajaga 2,5 tundi. Kaasa võta natuke taskuraha. Kooli poolt saame kaasa piruka, puuvilja ja kõrrejoogi. Tagasi Rakveres oleme hiljemalt kell neli.
Teistel klassikaaslastel on sel päeval kodus õppimise päev.
Neljapäeval, 04.aprillil kell 09.25 on saalis etendus "Kiri ahvile"(info varasemas blogis). Kes ei lähe etendust vaatamas, on muusikaõpetuses. Piletiraha hakkame koguma esmaspäevast. Viimane võimalus maksta neljapäeva hommikul.
Kuna neljapäeval sõidab õp.Blum oma klassiga muusikali vaatama ja koolimajas toimub emakeeleolümpiaad, siis tulevad neljapäevasesse tunniplaani väikesed muutused. Muutustest annan koheselt, kui info minuni jõuab, sulle teada.
Neljapäevast pühapäevani olen ka ise seoses õpingutega taas Tartus. Tunde annavad asendusõpetajad vastavalt tunniplaanile.

No comments:

Post a Comment