Saturday, March 16, 2013

Viimane koolipäev

Tänasest on kõik väljateenitud kevadvaheajal. Toredat kevadvaheaega!

Eile toimus koolis pidulik aktus, kus kiideti kõiki õpilasi, kes lõpetasid III veerandi väga heada või heade tulemuste eest. Meie kassist kutsuti koolipere ette 17 õpilast- tunnistusel vaid neljad, viied. Seitsmel õpilasel sattus veerandihinnete hulka ka mõni kolm. Ühel õpilasel tuli tunnistusele ka kaks negatiivset veerandihinnet. Nädalase puhkuse jooksul sea endale viimaseks veerandiks uued eesmärgid. Siis tead, mille nimel kogu viimase õppeveerandi pingutad.

Teise tunni ajal toimus Kuldvillaku stiilis Nupukate nagin. Haiguse tõttu saime kõik õpilased võistkondadesse jaotatud ja osalejateks seega tavalise 8 võistkonna asemel 9 võistkonda. Võitjateks osutus Simpsonite võistkond, kuhu meie klassist kuulusid Karl ja Stven V.

Kolmanda tunni ajal jagasime tunnistusi ja premeerisime kaunima käekirja omanikke. Neljapäeval- emakeelepäeval toimus kassi kaunima käekirjaomaniku väljaselgitamine. Pingerida osutus väga tihedaks. I koha saavutas Mait, II kohta jagasid Anete ja Laura, III koha omanikke oli lausa neli: Ragne, Greete, Andris ja Karl. Palju õnnne!

Peale söömist suundusime bussi ja alustasime oma väljasõitu Kohtla kaevanduspark-muuseumisse, mis pidi kulmineeruma tuubirajal.

No comments:

Post a Comment