Tuesday, May 27, 2014

Edastan joonistusvõistluse teate!

Tere,

Pöördun Teie poole Peugeot maaletooja KW Bruun Baltic OÜ nimel, et teavitada Teid toredast joonistusvõistlusest.
Kirja lisas on kutse ning täpse reeglistiku  joonistusvõistluse kohta leiate siit: http://www.peugeot.ee/joonistus/

Kuna uus Peugeot 308 võitis sel aastal väga tähelepanuväärse tiitli „ Euroopa Aasta Auto 2014“ korraldab Peugeot Eesti  lõbusa laste joonistuste võistluse. Võistluse pealkiri on “Parim Peugeot” ning me kutsume osa võtma kõiki lapsi kolmes vanuserühmas:  4- 6 aastased mudilased, nooremad koolilapsed vanuses 7-9 aastat ja vanemad koolilapsed vanuses 10-12 aastat.
Parima auto joonistamine on põnev ja loov tegevus ning ideid, milline auto võiks välja näha, leidub lastel kindlasti väga põnevaid, seda tasub ka teistega jagada!
Ükski võistlus ei ole ilma auhindadeta. Parimad pildi joonistajad saavad auhindadeks, igas vanusegrupis, Peugeot’lt sportliku jalgratta.
Lisaks autasustab Peugeot põnevaima pildi tegijat ja tema perekonda, 2014 aasta Euroopa parima auto,  Peugeot 308, nädalase kasutusõigusega, et suvised puhkusesõidud mõnusalt koos perega teha.

Kui soovid võita mõnusat Peugeot jalgratast ja Peugeot 308 nädalast kasutusõigust -  saada A4  suuruses joonistus enne 10.juunit Peugeot Eesti aadressile Lõõtsa 8a-1, 11415 Tallinn märksõnaga “Parim Peugeot”.

Parimad tööd ja võitjad kuulutame välja 17.juunil Peugeot Eesti kodulehel. Võitjatega võetakse ühendust e-kirja või telefoni teel. Seega on kontaktide olemasolu ääretult tähtis.

Töid hindab kolmeliikmeline komisjon, kuhu kuulub Peugeot Eesti turundusjuht, loovagentuuri disainer ning laps vanuses 9-12 aastat.
Info lühidalt:
Tähtaeg, millal tööd peavad olema laekunud: 10.juuni
Tööde esitamisel märkida ümbrikule:
“Parim Peugeot”.
Peugeot Eesti
Lõõtsa 8a, 11415 Tallinn
Joonistusvõistlus on kolmele vanuserühmale: :  4- 6 aastased mudilased, nooremad koolilapsed vanuses 7-9 aastat ja vanemad koolilapsed vanuses 10-12 aastat. (kirjutada pildi alla väikselt);
Esitatud tööd peavad olema A4 varustatud osaleja nime, vanuse ning kontaktandmetega.
Konkursile saab esitada ühe töö lapse kohta;
Joonistusvõistluse esitatud töid ei tagastata;

Lennukaid ideid ja toredat joonistamist!

No comments:

Post a Comment