Wednesday, May 7, 2014

Laagripakkumised

JUUNIS, JUULIS VIRUMAAL - Käsmus Lainela Puhkekeskus

3 päevane laagrivahetus.
Käsitöölaager on üks suvine nädalalõpp, mille pühendame käsitööle. Toimub palju töötubasid, kus kasutame villa, paberit, pappi, pärleid. Kõik valmivad lilled, karbid, albumid, ehted saab koju kaasa endale või kingituseks. Igastahes, siint laagrivahetusest saab väga palju ideid, mida talvistel õhtutel ise edasi arendada aaab iga noor või lapsevanem.
Laagrituusiku hind 65.- Hind sisaldab kõiki materjale. 

6 päevane laagrivahetus.
Väiksematele laagrilistele soovime läbi looduslaagri anda kogemusi, mida keskkond meile pakub. Laagrilised osalevad laagritegevustes aktiivselt läbi kogu laagriaja ning läbi erinevate matkade ning mängude õpivad nad: kuidas keskkonda hoolivalt ning säästvalt suhtuda, kuidas näha enda ja teiste tegevuste tagajärgi ja mõju keskkonnale. Valime Fän tüdruku ja Fän poisi, peame laagripulma, diskot, matkame. Toimuvad erinevad töötoad. Iga võimaliku sooja ilmaga ujume merevees. 
Laagrituusiku hind 135.- 

JUULIS-AUGUSTIS LÄÄNEMAAL - Tuksi Puhkekeskus
7 päevane laagrivahetus.
Läänemaa on niisugune koht, kuhu iga päev ei satu. Laager pakub võimalusi neile noortele, kes soovivad osa saada seikluslaagrist. Külastame Roosta seiklusparki. Toimub palju meeskonnamänge, harime end matkatarkuste vallas ning osaleme öömatkal. Kindlasti on selles laagrivahetuses vajalikud magamiskott, leboalus, telk. Valime Fän tüdruku ja Fän poisi, osaleme diskodel. Iga võimaliku sooja ilmaga ujume merevees.Laagrituusiku hind 135.-

Rohkemat infot mainitud laagrite kohta leiad aadressilt www.seiklusmaailm.ee

No comments:

Post a Comment