Saturday, May 3, 2014

Reaal- ja keskkonnanädal

Järjekordne algav koolinädal kannab reaal- ja keskkonnanädala nimetust. Seoses sellega on koolipäevades tegevusi, mis seotud keskkonnaga või reaalaine matemaatikaga.
Nädala jooksul püüame arvutiklassi pääseda ja mängidapõnevat  prügimängu. Korraldame klassisisese peastarvutamise võistluse ja lahendame põnevaid keskkonnaga seotud ülesandeid.
Esmaspäeval 4. tunni ajal toimub saalis võistlus, kus taaskasutatavatest asjadest tuleb valmistada miskit. Loosi teel lähevad meie klassist võistlustulle Sigrit, Anete, Heliis ja Anna. Edu teile!
Teisipäeval muusikaõpetust ei ole, sest mudilaskoor läheb ettelaulmisele. Kehaline kasvatus toimub ühe tunni võrra varem- 5.tunni ajal.
Kolmapäeval läheme Tammikut koristama. Pane selga metsa minemiseks sobilik riietus.
Neljapäeval esimese tunni ajal toimub Reaalgümnaasiumi teadusteatri etendus. Pääse 1 euro. Neljapäev on ka viimane päev, et tuua ära kasutatud patareid.
Reedel peale esimest tundi tehakse kokkuvõtteid reaal- ja keskkonnanädalast. Kunstiõpetust ei toimu, sest olen Tartus oma lõputööd esitamas ning konverentsil "Alustame aabitsaga".

No comments:

Post a Comment