Sunday, May 25, 2014

Viimane töine koolinädal

Ees ootab viimane nädal, kus veel miskit teeme hindele- loeme palu, õpime luuletust pähe, lahendame ülesandeid vihikusse.
Esmaspäevane päev on täpselt tunniplaani alusel.
Teisipäeval jääb ära kehaline kasvatus. Toimub vaid 5 tundi, sest III kooliastme (7.-9.klass) õpilastel on loovtööde konverents.Kehalise kasvatuse õpetajad on seotud tööde juhendamistega ning peavad selle tõttu kohal olema.
Kolmapäeval on 4.tunni ajal 9.klassi viimane koolikell. Selle tunni ajal on kõik saalis ja saadavad üheksandikke eksamitele. Peale neljandat tundi on koju minek.
Neljapäeval ja reedel toimuvad samuti kõik tunnid vastavalt tunniplaanile. Õp. Blum on kolmapäeval ja neljapäeval oma klassiga Lätis, seega saame teha selle rühmaga mõne minu aine ette ära ning rühm saab varem koju.

Reedel hiljemalt kell 17.30 stardime kooli hoovist Karmely poole (Tõrma küla, Anna talu), et pidada maha viimane ühisüritus koos vanemate, õdede-vendadega. Kaasa võtta piknikukorv (on olemas ka grillimisvõimalus). Selga sportlikud ja mugavad riided. Valmista ette üks mäng, võistlus, mõistatused, anekdoodid vms, et mõnusalt ja huvitavalt aega veeta. Olge valmis sportlikuks ja tegusaks õhtupoolikuks.

Esmaspäeval, 02.06 -päev Tallinnas (teletorn ja Kalev spa). Kokku sõit 21,50 eurot (buss 10, teletorn 4, 2,5tundi spad 7,50). Kaasa rätik, plätud, ujumisriided, pesemisasjad. Väljasõit 08.30, tagasi 16.00
Teisipäeval, 03.06 - kooli hoovis kella 09.00st kuni 11.00ni politsei, piirivalve- ja päästeamet.
Kolmapäeval, 04.06 - lemmikloomahommik (kooli hoovis võimalus näidata teistele oma kodus kasvavaid lemmikloomi; väiksemad-puurides saavad veeta päeva koolimajas). Lemmikloomahommikule järgneb pidu klassis- suviste sünnipäevalaste õnnitlemine (sünnipäevalapsed võivad klassikaaslastele pakkumiseks kaasa võtta maiust), mängud-võistlused-viktoriinid. Kaasa näksimist ja jooki.
Neljapäeval, 05.06- pidulik koolilõpu aktus, tunnistuste jagamine.

No comments:

Post a Comment