Thursday, October 17, 2013

Eesti koolilaste metsapostkaart 2013

Kuulutame välja iga-aastase konkursi “Eesti koolilaste metsapostkaart 2013”. Sel aastal toimub konkurss juba üheteistkümnendat korda ja tänavuse konkursi teemaks on „METSAHÜVED“.

Ligikaudu pool meie kodumaa pindalast on kaetud metsaga, seda võib pidada meie kõigi rikkuseks. Ent peale puidust saadava tulu on metsal hulgaliselt ka muid väärtusi, mida ei saa rahas ega numbrites mõõta. Neid hüvesid pole kuigi kerge ka sõnadega seletada, vaid sagedased metsaskäigud aitavad neid mõista. Seega palumegi teil joonistada postkaartidele oma mõtted, ideed ja soovid, mis seostuvad antud teemaga. Missugused on teie jaoks hüved metsast?
Konkurss on suunatud  Eesti koolide 1.–9. klasside õpilastele. 
Joonistused peavad olema tehtud paksema paberi ühele küljele mõõdus 10 x 15 cm või 15 x 10 cm. Kaardi teisele küljele tuleb trükitähtedega märkida autori ees- ja perekonnanimi, kool ja klass. Lisaks tuleb mõelda oma postkaardile pealkiri. 
Valige meeldiv joonistusviis ning sobivad materjalid. Ajage läbi vaid värvidega ühel pildipinnal, mitmesugused taimekompositsioonid ei lähe hindamisele.

No comments:

Post a Comment