Sunday, October 27, 2013

II veerand

Teine veerand ongi kohe-kohe algamas. Meie klassi tunniplaanis muutuseid ei tulnud. Võid julgelt esimese nädala tunniplaani ära kirjutada.
Teisipäeval läheme kella 10.00ks Linnakodaniku muuseumisse muuseumitundi "Ninapidi raamatus".  Pilet 2 eurot. Võta raha esmaspäevaks kaasa!
Kolmapäevaks pidid valmistama Metsapostkaardi, mille kohta täpsemad juhised varasemas bloggis.
Neljapäeva hommikul kell 08.30 stardime Tartu Tähetorni suunas. Tagasi oleme 16.00 paiku. Kaasa natuke näksimist ja jooki. Tähetornis osaleme kahes haridusprogrammis ja saame osa planetaariumietendusest.
Reedel 3.tunni ajal toimub Stiilipäev. Meie jaanipäeva etteasteks on andnud Greete-Liisi ema oma abistava käe ja head soovitused. Aitäh! Nädala keskel , kolmapäeval püüame hakata oma kava realiseerima ja kokku panema. Otsi kodust plaati, millel laul "Jaanipäevak kõrgeks kasvab rohi..."Kui pala olemas, võta kaasa.

Eelteade: õp. Tiiu Muru broneeris oma aine raames muuseumitunni "Nelja vilja pudru". Toimumisaeg on 29.november, kell 08.30. Osalevad mõlemad grupid. Piletiraha on selle summa sees, mille sa töö- ja tehnoloogiatunni tarbeks maksid.

Homseks too tagasi allkirjastatud tunnistus ja sisejalanõud. Vaata üle õpikute-töövihikute ümbrised ja kontrolli kirjutusvahendite töökorrektsust.

Kohtumiseni esmaspäeval!

No comments:

Post a Comment