Tuesday, October 15, 2013

Hea teatrisõber


Detsembris jõuab Rakvere Teatri lavale seikluslik koguperelavastus „Hobune, kes kaotas prillid ära“. Selle peategelaseks on üks eriline Hobune, kes ei ela tallis, vaid on üpris iseseisev ja otsib laias maailmas õnne. Hobusel on vaja sinu abi – kuna tal pole kindlat elupaika ja lähenemas on külm talv, siis vajab ta salli. Kuna ta on oma prillid ära kaotanud, ei saa ta seda salli endale ise valmistada. Ja siin saadki sina appi asuda – koo, voldi, joonista, trei, sepista, küpseta, kasvata, ehita või meisterda Hobusele sall ning saada see talle. Vihjeks võime öelda, et Hobusele meeldivad värvilised sallid.

Saatmiseks vali just sinu tehtud sallile sobiv viis – olgu selleks siis tigu-, tuvi- või elektronpost. Siin on selleks mõningad sobilikud aadressid. Tigupost jõuab kohale, kui kirjutad saadetisele Rakvere Teater, Kreutzwaldi 2a, Rakvere 44314. Tuvipostiga leiab saadetis tee Hobuseni, kui kirjeldad tuvile üht suurt ilusat vana teatrimaja, mille ehitas Jakob Liiv ja mis asub tiikidega pargi servas linnas, mille tunneb ära linnuse ja tarva järgi. Elektronposti teel saab Hobune salli kätte aadressil hobune@rakvereteater.ee. Kui su saadetis on nii suur, et teod, tuvid ega elektronid seda kanda ei jõua, siis võid selle saata meie linna nutikatesse postkastidesse, ükskõik kas Rakvere Krooni Selveri Smartposti või Rakvere Turutare Post24 laegastesse. Saajaks märgi Hobune, Rakvere Teater ja telefoninumbriks 53 456 119.
Salle valmistama ja saatma on oodatud kõik – nii koolilapsed kui vanaemad, nii lasteaialapsed kui sallitallajad, nii puusepad kui juustumeistrid – peaasi, et sall jõuaks kohale 25. novembriks, sest siis lähevad ilmad külmaks ja sallikandmine moodi. Kõik sallid leiavad endale koha meie detsembrikuisel jõulumaal ja igal etendusel valib Hobune nende seast mõne, mida ta laval kannab. Kõigi sallivalmistajate vahel loosib Hobune välja pileteid Rakvere Teatri järgmise aasta etendustele. Iiihaaa!

No comments:

Post a Comment