Friday, October 18, 2013

Esimesele veerandile tõmbasime täna pidulikult joone alla. Veerand möödus väga kiiresti. Alles tulime soojade ilmade saatel kooli, kuid juba ongi veerand tehtud.
Veerandisse jagus lisaks õppimisele ka mitmeid töid ja tegemisi - evakuatsiooniõppus, osalemine maakondlikul kergejõustikuvõistlustel, sügisene spordipäev, sügispiknik 4tamme talus, õpetajate päeva tähistamine, võistulugemisel osalemine, leivanädala tegemised, maadlusjutte poistele ja loovusjutte tüdrukutele...
Meie nn palgapäev oli ilus. Palju lapsed, kes tegelesid korralikult õppimisega, kellel olid asjad tehtud-esitatud ja tundsid muret oma asjade pärast, võisid uhkusega esimese veerandi lõpetada.
25st õpilasest kolmel olid kõik hinded tunnistusel viied. Väga tublid! Kuueteistkümnel olid tunnistusel neljad-viied. Tublid! Vaid kuuel õpilasel sattus lisaks viitele ja neljadele tunnistusele mõni kõverik. Mitmed õpilased on järgmisel veerandil võimelisemad palju rohkemaks- tõusta viieliste hulka.

Soovin sulle ilusat vaheaega. Puhka, loe raamatuid ja viibi palju värskes õhus. Ära unusta harjutamast jäägiga  jagamist ja võõrsõnastiku kasutamist.

Kohtumiseni 28.oktoobril!

No comments:

Post a Comment